Επιστημονικός Υπεύθυνος Συνεδρίου


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη Εκπαιδευτική Ημερίδα Αρθροσκόπησης Ισχίου στο Ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη στις 6 Νοεμβρίου 2010.

Η αρθροσκόπηση ισχίου αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο εξελισσόμενους τομείς της χειρουργικής του ισχίου και της αρθροσκόπησης ειδικότερα και έχει τη δυνατότητα να επέμβει σε παθολογίες του ισχίου που στο πρόσφατο παρελθόν δεν ήταν δυνατό.
Μεταξύ των ομιλητών, ήταν χειρουργοί οι οποίοι πρωτοπορούν στο τομέα αυτό  στο διεθνή και ελληνικό χώρο, όπως ο Dr RN Villar (Cambridge, UK, Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρίας Αρθροσκοπήσεων Ισχίου-ISHA), ο Dr N Santori (Rome, Italy), o Dr Ν Bardakos (Epsom, UK) και ο κ. Dr Α. Παπαβασιλείου (Euromedica, Κεντρική Κλινική, Θεσσαλονίκη).

Την ημερίδα, στο πέρας της οποίας ακολούθησε workshop-επίδειξη χειρουργικής τεχνικής, τίμησαν με την παρουσία τους Καθηγητές Πανεπιστημίου, ο Πρόεδρος της Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ., Διευθυντές Κλινικών και πολλοί Ορθοπαιδικοί-Χειρουργοί, Φοιτητές Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτές.

Η ημερίδα, η οποία είναι η πρώτη στον ελληνικό χώρο, αφιερωμένη στην ενδαρθρική παθολογία του ισχίου-αρθροσκόπηση ισχίου έγινε με την ευγενική υποστήριξη του ομίλου Euromedica και της Κεντρικής Κλινικής.

 

Πρόγραμμα PDF
Αφίσα PDF